1 Σεπτεμβρίου 2017

Μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από τον Δήμο Δ.Α.Α., εναντίον πολίτη της Αράχωβας.

Το δρόμο της δικαιοσύνης , επέλεξε ο ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α. , στην προσπάθεια του να βάλει ένα τέλος στη δύσκολη κατάσταση  που εντοπίζεται στο κέντρο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ και που έχει  να κάνει  με την ασφαλή διέλευση των πολιτών λόγω παρουσίας αγέλης σκύλων σε κεντρικό σημείο .
Για το θέμα αυτό , υπήρχε πλέον έντονος προβληματισμός και συσσωρευμένα παράπονα από πολλούς κατοίκους και επισκέπτες.

Αλλά πως έχουν τα γεγονότα ;



 Mέλη των φιλοζωικών οργανώσεων Αράχωβας και Διστόμου , προσπάθησαν με ειδικά κλουβιά, να περισυλλέξουν αδέσποτα σκυλιά από το κέντρο της Αράχωβας. 

Κατά την διάρκεια αυτή , επενέβη πολίτης της Αράχωβας και παρεμπόδισε την ομαλή διενέργεια του εγχειρήματος αυτού, αποτρέποντας  τόσο τα μέλη των φιλοζωικών όσο και τα ίδια τα αδέσποτα που τα έτρεψε σε φυγή.
Η διαδικασία από τα μέλη των φιλοζωικών , θα έθετε τα αδέσποτα σε κτηνιατρική φροντίδα , όπως άλλωστε επιβάλει ο νόμος.
Κατόπιν των ανωτέρω γεγονότων , ενημερώθηκε σχετικά ο ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α. και με την σειρά του, κατέθεσε μήνυση κατά του ατόμου αυτού για την παρεμπόδιση των νόμιμων ενεργειών που ακολουθήθηκαν από τα μέλη αυτά.
 Εδώ να τονίσουμε ότι το συμβάν με την παρεμπόδιση περισυλλογής των αδέσποτων αυτών , έχει επαναληφθεί στο παρελθόν από το ίδιο άτομο.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22:03

    Επιτέλους! Δήμαρχε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος08:44

    Και πολύ καλά έκανε....
    Μπράβο στον Δήμαρχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλουμε μπορουμε να μαθουμε πως εφαρμοστηκε το αρθρο 9 του νομου 4039/12 για περισυλλογη?Εχουν γινει οι διαδικασιες διαχειρισης απο την πενταμελη για να ''μαζευτουν'' ζωα απο το δρομο?Υπαρχει ΝΟΜΙΜΟ ενδιαιτημα οπως ο νομος οριζει? Που θα πανε αυτα τα ζωα για στειρωση εμβολιασμο αιματολογικο ελεγχο κ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ κατοπιν των κατα τον νομο παρεμβασεων του δημου στα ζωα?ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ .Εφοσον ολα εφαρμοστηκαν τοτε ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!Αν οχι ..τοτε παλι εμπεσατε σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ δραση που δεν πρεπει να χαρακτηριζει Ηγετες αυτοδιοιηκητικων οργανων.!οποτε επεται η συνεχεια..εμπλοκης των ΑΡΜΟΔΙΩΝ φορεων που ειναι μονο η Εισαγγελια κ η ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλμπάνης Χαρης18:56

    Μια ερώτηση προς την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ:
    Αυτά που ρωτάτε έχετε κάνει επίσημο έγγραφο προς το Δήμο για να σας απαντήσει με τον ανάλογο αριθμό πρωτοκόλλου η απλά ρωτάτε μέσω του μπλοκ που έκανε τη δημοσίευση για να δικαιολογήσετε τον τίτλο σας και για να δημιουργήσετε εντυπώσεις απειλώντας με την Εισαγγελία και την ΕΛ.ΑΣ ?
    Αν έχει γίνει επίσημο έγγραφο δημοσιεύστε σας παρακαλώ πολύ τον αριθμό πρωτοκόλλου.
    Σε αντίθετη περίπτωση το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι μόνο να απειλείται και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin