6 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη νίκη για τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ. Στην 2η θέση του βαθολογικού πίνακα Δ’ όμιλου της Γ’ Εθνικής .Βίντεο.




Αμβρυσσέας Διστόμου – Νίκη Βόλου 1-0 

Με το γκολ του Κέβι Χίσι στο 28’ η ομάδα του Διστόμου κέρδισε τη Νίκη Βόλου και βρίσκεται μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Δ’ όμιλου της Γ’ Εθνικής 





Ο Κέβι Χίσι σε ένα ακόμη παιχνίδι έδωσε τη λύση και η ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» συνεχίζει με... αέρα στα πανιά της το... ταξίδι της στη νέα για αυτή κατηγορία της Γ’ Εθνικής.
Το γκολ που σημείωσε στο 28ο λεπτό της συνάντησης με την ομάδα του «Γυμναστικού Σύλλογου Βόλου “Η Νίκη”» έμελλε να είναι και το «χρυσό» που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μιας και την προηγούμενη Κυριακή είχε ηττηθεί με 4-1 στη Θήβα για το πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη είχε ηττηθεί με 1-0 στο Υπατο και είχε αποκλειστεί από το κύπελλο Βοιωτίας.

Το γκολ αυτό όμως αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι διαμαρτύρονται οτι η μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά του Μανιδάκη είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν προλάβει να την επαναφέρει ο Μεταλλινός και στη συνέχεια ο Χίσι με το κεφάλι την στείλει στα δίχτυα του Θεολόγη.

Το παιχνίδι στο στάδιο των Ασπρων Σπιτιών που ήταν για την 7η αγωνιστική του τέταρτου ομιλου δεν ήταν καλό και λόγω του δυνατού αέρα που φυσούσε και δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις από οργανωμένο παιχνίδι, αλλά από τα τερτίπια του αέρα. «Πήγε» περισσότερο στην δύναμη καθώς έγιναν πολλές μονομαχίες και λιγότερο στην τεχνική.
Οι γηπεδούχοι, αν και στο δεύτερο μέρος δεν είχαν τον Ηλία Λιόντο στον πάγκο τους καθώς αποβλήθηκε από τον διαιτητή, άντεξαν και έτσι πανηγύρισαν την 4η νίκη τους που τους έφερε μόνους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς...

Α.Π.Ο. Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ – Μαργαρίτης (88’ Μεταξούλης), Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Ντος Σάντος (90’ Κωνσταντίνου), Βλάχος (74’ Σχίζας), Κωστούλας (81’ Μπότσης), Χίσι, Μανιδάκης.
Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” (Φάτζιο Μπούις): Θεολόγης – Γενιτσαρίδης (84’ Βουρδάκης), Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς (51’ λ.τρ. Λάιος), Βέργος, Γιάκοβλεφ, Μέτσε (74’ Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος, Ιορδανίδης, Ντόλχι.






















Διαιτητής ήταν ο κ. Κέκελος Παναγιώτης με βοηθούς τον κ. Λυσσαρη Κωνσταντίνο και τον κ. Κουτρουμάνο Χρήστο, όλοι από τον Σ.Δ.Π. Αιτωλοακαρνανίας.


VIDEO



                                                                



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin