19 Δεκεμβρίου 2017

Εγκατάλειψη και αδιαφορία για το άθλιο εσωτερικό οδικό δίκτυο ΖΕΜΕΝΟΥ.




Υποσχέσεις που έμειναν στα λόγια και ελπίδες που εξανεμίστηκαν για πολλοστή φορά .


Ο λόγος για την άνιση μεταχείριση κατοίκων και εποχιακών επισκεπτών του  Ζεμενού .

Μόλις 5 χιλιόμετρα από τον Νο 1 προορισμό του χειμώνα, ο οικισμός του Ζεμενού, που κατοικείται όλο τον χρόνο από μόνιμους κατοίκους αλλά και από πολλούς παραθεριστές καθόλη την διάρκεια του χρόνου, δυστυχώς αντιμετωπίζετε σαν τριτοκοσμική περιοχή.

Δρόμοι σκέτος βούρκος, γεφύρια χαλασμένα από τα οποία  καθημερινά περνούν αυτοκίνητα με τον φόβο της παράσυρσης, λακούβες και γκρεμίλες σε διαδρομές ανίκανες και  για το πιο κακοτράχαλο αγώνα ράλλυ.
Αν εντωμεταξύ έρθουν και τα χιόνια , η διέλευση είναι αδύνατη.



Το μοναδικό , πρώτο και τελευταίο έργο που έγινε στο Ζεμενό , είναι από την εποχή του Δημάρχου Ανδρέου -Λεοντίου  Γεωργίου και που είχε να κάνει με την ολοκληρωτική αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης και δημιουργία ενός νέου δικτύου που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του οικισμού.




Δυστυχώς παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις προς την Δημοτική αρχή , τωρινή και προηγούμενες , μόνο υποσχέσεις λάβαμε λες και  δρούσαν σαν  να είχαν αρχηγό τον μακαρίτη τον Παπανδρέου...θα...θα...θα....θα.....
Από "θα" χορτάσαμε κύριοι , από προεκλογικές υποσχέσεις , μπουχτίσαμε, από παρεμβάσεις χολένουμε..


Διάφορα άτομα που κατοικούν στην περιοχή, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και υλικά αλλά δυστυχώς ούτε αυτό δεν κατέστη δυνατόν να έρθουν σε συνεννόηση με την δημοτική αρχή.

Μήπως η αναβολή έγκρισης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Δ.Α.Α. κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. για άλλους λόγους, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να προστεθεί  ένα κονδύλι για τις επιδιορθώσεις των 3ων χιλιομέτρων  αγροτικών  δρόμων  στην   περιοχή ;
Αν δε , αναφερθούμε και στην παντελή έλλειψη δημοτικού φωτισμού, σε ολόκληρο το Ζεμενό, αυτονόητη είναι η έκφραση αρκετών που αναφέρουν ότι "μόνο για τα δημοτικά τέλη είναι ικανοί να εισπράττουν καθώς και για τους άλλους τοπικούς φόρους αλλά δεν προσφέρουν τίποτα ως ανταποδοτικά". Βεβαίως κάτι περιβόλια φωτίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή....(καλό ήταν να μην αναφέρουμε κάτι περισσότερο)

Ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες από την πλήρη εγκατάλειψη στο Ζεμενό :




































Αναμένοντας τις παρεμβάσεις σας .......

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16:17

    Πες τα Παναγιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20:10

    Ρε Πάνο, έχεις δίκιο αλλά έβαλες 500 φωτο..... Εντάξει το καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin