1 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργία Χαρίτου: Η design expert της Αράχωβας!



Α person to trust!

H Γεωργία Χαρίτου µάς πρωτοσυστήθηκε στην Αράχωβα το 1992 µε το κουκλίστικο deco µαγαζί της, Ανέµη, µε βιτρίνες που τραβούσαν πάνω τους τα βλέµµατα…

της Τίτης Βελοπούλου (tvelopoulou@dousiscom.gr)

Ωστόσο, η φετινή σεζόν ξεκινά για την ταλαντούχα διακοσµήτρια µε σηµαντικές αλλαγές! Από τη µια η boutique που διατηρεί µε τα ρούχα (πρώην Αmelie) µεταφέρθηκε σε σαφώς µεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό χώρο ακριβώς απέναντι, ενώ από την άλλη µόλις εγκαινίασε το δικό της γραφείο, όπου θα αναλαµβάνει µαζί µε τον σχεδιαστή Νίκο Καντίκα τη διακόσµηση επαγγελµατικών χώρων!


Έτσι µπορεί για την… Ανέµη να έπεσε η αυλαία, όµως η Γεωργία συνεχίζει µε την ίδια φιλοσοφία και αγάπη να «υπηρετεί» το design µε ακόµα πιο δηµιουργικό τρόπο! Με µεγάλη εµπειρία στη διακόσµηση εσωτερικών χώρων, έµφυτο ταλέντο, συνεχή ενηµέρωση όσον αφορά στις νέες τάσεις και µε φρέσκες ιδέες που φέρνει πίσω από τα ταξίδια της στο εξωτερικό, έχει όλες εκείνες τις ικανότητες για να αναδείξει κάθε χώρο…



Η ολοκαίνουρια Boutique που θα στεγάσει το πρώην «Amelie» είναι δείγμα της δουλειάς της Γεωργίας Χαρίτου και του Νίκου Καντίκα!

Αφουγκράζεται τις ανάγκες και προσαρµόζεται στα «θέλω» του πελάτη,
βάζοντας φυσικά και το δικό της προσωπικό γούστο… Άλλωστε η ίδια µπορεί άνετα να υποστηρίξει από ένα country style εξοχικό µέχρι µια αυστηρή κλασική κατοικία, κι από ένα µοντέρνο apartment µέχρι ένα homey καταφύγιο… Είτε, λοιπόν, ψάχνετε έξυπνες ιδέες για µια ριζική ανανέωση του σπιτιού σας είτε tailor made λύσεις για τον επαγγελµατικό σας χώρο, µόλις βρήκατε στο πρόσωπό της το άτοµο που θα εµπιστευθείτε!

Info: Κεντρικός δρόµος Αράχωβας, Τ. 22670 31701

Πηγή: Αράχωβα Magazine 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin